Enrico Koenen - energieke verbinder

Verteller, verbinder, inspirator
Pel je mij af als een ui, dan ben ik een verhalen verteller. Met als doel om mensen te inspireren, ergens in mee te nemen, een verbinding tot stand te brengen, of een transformatie te omarmen en er onderdeel van uit te willen maken.

Als technisch bedrijfskundige ben ik van nature nieuwsgierig naar hoe iets in elkaar zit, hoe de processen lopen, wie wat bepaalt en wat er toe doet in een organisatie. Meer nog ben ik nieuwsgierig naar hoe mensen in elkaar zitten. Daarbij word ik getriggerd in waar mensen warm voor lopen of voor weglopen. 

Mijn kick zit in het naar boven halen van jouw verhaal en dat zo krachtig mogelijk neerzetten. Om mensen te inspireren, te verbinden en intrinsiek in beweging te krijgen.
Met enthousiasme, energie, speelsheid en een dosis humor. Ik doe niets liever!

Ben vrij!

Mijn waarden

Verbinder

Ik zoek altijd de verbinding vanuit mijn hart met de mens achter de professional of organisatie. Dan ben ik op mijn best! Op die manier komen mijn intenties tot zijn recht en kom ik tot de beste resultaten.

Betrokken

Met hart en ziel ben ik betrokken bij elke opdracht die ik uitvoer. Tegelijkertijd houd ik in mijn rol als extern adviseur zicht op de grote lijnen en stuur ik doel vanuit zachte kracht richting het doel. 

 

Enthousiasme

Met mij werken geeft een boost in de energie. Het werkt aanstekelijk en ik krijg anderen makkelijk mee in de richting waar we naar toe gaan. Met mijn drive open ik deuren en maak snel contact met anderen.

Mijn kwaliteiten

Opschonen & Ordenen

Ik hou van schoonmaken, van ordenen in de breedste zin van het woord. Lossen van onnodige ballast noem ik dat. Het geeft rust en straalt eenheid en vertrouwen uit.

Vindingrijkheid

Geen uitdaging ga ik uit de weg, ik zoek net zo lang door totdat ik een passend concept heb bedacht. Dat uitgaat van de zielskern van de professional of bedrijf.

Kerngericht

Ik versta de kunst om snel tot de kern te komen, laag voor laag afpellen tot het gedeelte dat er echt toe doet. Met zuivere intenties.