Interim management

voor organisaties en projecten die een heldere positie en krachtig profiel wensen

Vaar je eigen koers

Vanuit ons bureau vervullen we ook opdrachten op interim basis waar expertise op het gebied van change management, organisatie- en communicatiestrategie en positionering & profilering gewenst is.

Met ruim 20 jaar ervaring in dienstverlening, ICT, digitale overheid (Rijk, provincie, gemeente) maken wij de materie van onze opdrachtgever en haar omgeving snel eigen.

Binnen deze opdrachten zijn we de verbinder van mens, organisatie en communicatie. Gespecialiseerd in het doelmatig vertalen van organisatievraagstukken in een (communicatie of organisatie)strategie, uitvoeren door voorop te lopen en het uiteindelijk integreren in de staande organisatie.

We zijn gewend om opdrachten te opereren met een complexe governance structuur en meervoudige stakeholders met tegenstrijdige belangen. We begeven ons moeiteloos tussen zowel het bestuur of directie en de werkvloer en zorgen voor verbinding en een gemeenschappelijk doel tussen verantwoordelijken, beleidsmakers, specialisten en uitvoerend personeel. Hierbij nemen we het voortouw om anderen mee te nemen en te enthousiasmeren in de (nieuwe) visie, strategie en uitvoering.

Wij zeggen dan ook: volle kracht vooruit!